Zoekmachine Optimalisatie

SEO scan

Volgens de laatste schattingen wordt Google gebruikt voor ongeveer 350 miljoen zoekopdrachten per dag. Yahoo wordt door nog eens ongeveer 350 miljoen mensen gebruikt.

Wanneer u op internet naar iets gaat zoeken, begint u met een zin of trefwoorden (die verband houden met de zoekterm waarnaar u zoekt). Bijvoorbeeld, als u een nieuwe TV nodig heeft, typt u bij voorkeur een 4k High Definition TV in. De zoekzin is weer 4k High Definition TV. Nu als je sites bezoekt die gerelateerd zijn aan 4k High Definition TV, wat gebruiken ze om hun site te optimaliseren voor deze zoekwoorden? SEO!

Een SEO bedrijf kan ook een methodologie gebruiken die probeert aan te tonen welke zoektermen het meest worden opgezocht. Dus als je Google als voorbeeld gebruikt, zijn de belangrijkste zinnen SEO, wat is SEO? SEO is een methodologie om uw site zo te verbeteren dat hij hoger scoort in zoekmachines.

SEO is geen raketwetenschap, het is meer kunst dan wetenschap. En zoals elke kunst of wetenschap, hoe meer je weet, hoe gemakkelijker het uit te voeren is, hoe meer je in staat zult zijn om shortcuts zo veel mogelijk te vermijden en je website te maken in plaats van te laten vallen in de goot.

Veel bedrijven hebben tegenwoordig hun eigen SEO bedrijf. Dit geeft hen de volledige vrijheid om te kiezen hoe ze hun website willen optimaliseren. Ze kunnen ook kiezen uit de beschikbare optimalisatie opties die voor hen beschikbaar zijn. Kies wat het meest bevalt. Daarna, tijd om achterover te leunen en te kijken naar de resultaten en conversies van deze inspanning.

Echter, als je volledig geconcentreerd op uw website en bedrijf, dan zijn er andere aspecten van zoekmachine optimalisatie die je nodig hebt om bewust te zijn van. Bijvoorbeeld, je wilt niet dat ‘Flash’ vermeld in de metatags sectie van uw website, omdat het wordt beschouwd als een spam-factor door Google. U moet ervoor zorgen dat Flash-inhoud 100% nuttig en nuttig is voor de gebruiker. Als dat niet het geval is, zult u zien dat de website geen goede zaken doet.

Ten tweede, wanneer u uw site optimaliseert, moet u ervoor zorgen dat u de zoekwoorden van uw website niet te specifiek maakt. Het is moeilijk om de intentie van de gebruiker te begrijpen wanneer hij een zoekmachine gebruikt om iets te zoeken. Zorg er dus voor dat u de titel en de beschrijving wijdt aan datgene waarnaar de gebruiker op zoek is.

Ten derde, kies de zoekwoorden die u wilt gebruiken zorgvuldig, want het is uw bedrijf dat op het spel staat. Als u niet zeker weet welke zoekwoorden u moet gebruiken, vraag dan uw SEO-bedrijf om hulp.

Google AdWords Keyword Tool is een goede optie om uit te vinden wat de meest populaire zoekwoorden zijn die mensen gebruiken wanneer ze naar iets zoeken.

 

lees meer

RealGen