Webdesigner Amsterdam

Webdesigner Amsterdam

Webdesigner Amsterdam

Hoe vaak heeft u een website bezocht en bent u in het begin de interesse verloren. Heb je de informatie gevonden die je zocht? Misschien was de informatie verouderd en niet geschikt voor uw behoeften. Gebruik in al deze gevallen de website als uw gids, u hoeft alleen maar door de website te kijken om te vinden wat uw bezoekers zoeken. De gemiddelde bezoeker krijgt ongeveer één seconde voordat hij een website verlaat. Ja, u heeft een site, maar kan deze aan het eind van de dag al uw bezoekerskaarten, vragen of twijfels beantwoorden? Zo niet, dan bent u op de verkeerde website terecht gekomen.

Vanuit het oogpunt van zoekmachines geeft een goed ontwerp plus relevante inhoud betere rankingresultaten. Mensen navigeren graag door een site die hen de informatie geeft die ze willen. Als het product of de dienst die ze zoeken niet gemakkelijk en snel beschikbaar is, gaan ze gewoon verder. Dit gebeurt vaker dan je denkt in de meeste zakelijke ondernemingen. Hoe goed de producten ook zijn, als de informatie op de website niet up-to-date is. Als de informatie niet relevant is voor wat de klanten zoeken, gaan ze door naar de volgende website.

Een ander belangrijk punt dat eerst moet worden overwogen, is wat voor soort branding er op een website wordt uitgevoerd. Als de naam van het bedrijf bekend is, weten mensen wanneer ze een website bezoeken, waar ze vandaan komen. Het hebben van een geactiveerde naam van uw bedrijf of product is veel aantrekkelijker dan alleen een naam op de website laten graveren. De naam moet inspirerend zijn. Het moet uniek zijn om de gebruikers te vertellen dat ze anders zijn, dat hun product of bedrijf anders en uniek is. Een goed voorbeeld hiervan kan zijn: uwbedrijfsnaam.com. U kunt zien dat de naam heel duidelijk is dat het uw bedrijf is en dat u anders bent dan uw concurrentie.

Vaak krijg ik vragen van mijn klanten (dwz mensen die ofwel niet beseffen dat ze een website nodig hebben, of weten dat deze bestaat, maar niet weten hoe ze moeten ontwerpen of configureren!) met de vraag wat ze moeten doen om een ​​website te krijgen en wat functies moeten op een website staan ​​om ze op het punt te krijgen waarop ze willen beginnen met verkopen. Hoewel dit een goede vraag is, zal ik een paar belangrijke punten benadrukken als gids voor diegenen die betrokken zijn bij e-commerce of online zaken en een website willen maken.

1. Creëer een globale domeinnaam:

Een voorbeeld van een globale domeinnaam is business.com, een domeinnaam die al vele malen is verkocht. U moet een vergoeding betalen wanneer u de naam koopt. Als je de naam gaat gebruiken zoals hij is en het blijkt dat de naam niet beschikbaar is, dan is het erg belangrijk om te beslissen of je de naam wilt wijzigen en een nieuwe wilt maken of dat je een bestaande naam wilt vinden en ermee wilt werken. Als u online door een aantal opties bladert, kunt u ontdekken dat de oorspronkelijke doeldomeinnaam vele malen is geboden en gekocht en dat het niet waarschijnlijk is dat een van deze beschikbaar is.

Onthoud dat Google voor altijd aan het veranderen is en als ze dan besluiten dat de naam die je wilt misschien niet beschikbaar is, dan zal je website naar beneden gaan in rang. Als je een naam wilt, probeer dan een bestaande naam op internet te vinden.

2. Kijk om een ​​domeinnaam te registreren voor zo lang als je hem wilt hebben. Alleen allbusiness.com-domeinen zijn duurzaam. De levensduur van uw website en uw bedrijf is afhankelijk van de domeinnaam die u registreert.

3. Houd er rekening mee dat niet alle domeinnamen op internet moeten staan, maar veel van hen zijn dat niet. Het registreren van een domeinnaam, bijvoorbeeld travel.com ofLearningArt.com, geeft een veel professionelere impact op het bedrijf. Als je voor een echte domeinnaam gaat, denk dan goed na! Misschien wordt uw bedrijfsnaam begrepen en hoeft u niet veel stress te hebben om het op de markt te brengen, maar als iemand de perfecte naam heeft bedacht, wordt het een lange strijd.

4. Webhosting

Er is een verschil tussen persoonlijke hosting en professionele hosting. Ben je ooit in een verkeersgetuige geweest die een probleem had op weg naar het hotel van het bedrijf en je hebt te maken met het boeken van tickets op het Lat Phili-adres (terwijl je probeert om via Google tickets te boeken in Philiate). In dat geval is de enige boeking die u hoeft te doen, de tickets op uw creditcard/betaalkaart te boeken. Behalve dat je zelfs op de ouderwetse manier kaartjes kunt kopen: praat met de man van Traffic en betaal de kaartjes aan de balie. Bij professionele hosting worden de transacties afgehandeld door beveiligde servers die hun hulp bieden om problemen met schijfruimte op te lossen als er niet genoeg is.

5. E-mails en e-mailmarketing

Het is een informatietijdperk en niemand vindt het leuk om vervelend te worden en zijn/haar e-mail te checken.