Wat is het verschil tussen hypotheek en ontwerp

 

 

 

 

 

U hebt slechts twee opties: een kleinere grafische ontwerpstudio kopen of u aansluiten bij een middelgroot tot groot bedrijf. Ga met de directie om de tafel zitten en neem alle opties en alternatieven door totdat u uiteindelijk diegene vindt die het meest geschikt is voor uw bedrijf. Het hoeft niet erg moeilijk te zijn.

Gedrukte media en andere dergelijke “push”-communicatie zullen vroeg of laat een steeds grotere rol gaan spelen bij het beïnvloeden van de manier waarop de consumenten hun produkten en diensten zien. Hypotheekmakelaars bijvoorbeeld hebben hierop gereageerd door bijna alle personeelsleden die verantwoordelijk zijn voor het maken van hun marketingcommunicatie belangrijk te maken voor de leningsofficier. Businesclubs maken hun radio-uitzendingen nu op informatie gebaseerd en vragen om meningen en input. Het implementeren van marketing vereist strategieën en een mix van weten en meten op die manier is de manier om te gaan.

Gezondheidsvoedselketens hebben allebei spannende campagnes gemaakt over hun nieuwste producten!

Beide benaderingen zijn een poging om hun producten in het hoofd van de klant te plaatsen, en het resultaat is niet minder dan briljant! Lidmaatschapsclubs hebben ook allemaal manieren voor klanten om betrokken te raken!

Stel je voor dat je eigenaar bent van een bad en body winkel en je verkoopt alleen emergestarlet haar en haarstyling producten. Plotseling ben je op zoek naar manieren om marketing en reclame te binden aan deze productlijn

Vergeet u dat u een zeepwinkel bent en dat u alleen haarstylingproducten aanbiedt… is dat logisch? Of realiseert u zich dat u zich in een concurrerende omgeving bevindt en dat uw concurrenten grootscheepse reclamecampagnes zullen voeren om klanten aan te trekken? U kunt verward en verbijsterd zijn en ik garandeer u dat u potentiële klanten misloopt. Wat is hier de basisoplossing? Conversiepercentage optimalisatie – of CRO! De term die in de marketingwereld wordt gebruikt, is een uiterst positieve term.

Als een direct marketeer. zie ik mijn klanten graag als…..mensen die ik kan helpen

om te krijgen wat ze willen, wanneer ze het nodig hebben en om hun leven gemakkelijker te maken. Maar mijn klant is een zeepwinkel… dus de term CRO is iets totaal anders en vereist een andere aanpak!

Bij het zoeken naar een bedrijf dat u kan helpen met uw CRO zijn er veel dingen die u moet controleren. Leeftijd van het bedrijf, photoloads, referenties, de telefoon opnemen, e-mail, website, webhosting, scripted, configuratie, enz. enz. Alles moet onder een vergrootglas worden bekeken voordat u een goed beeld krijgt!

Een belangrijk punt bij CRO en design is branding. Wordt de stijl van het bedrijf nauwkeurig geïdentificeerd met zijn visuele identiteit? Straalt het uit wat u denkt dat het zou moeten uitstralen? Zo ja, dan is dit een perfecte kandidaat voor CRO-werk. Hoewel dit het werk is dat achter de schermen moet worden gedaan, kan het eindresultaat de campagne van off-line transformeren. Het design kan de boodschap aanpassen om bij het nieuwe imago te passen.

lees meer: