Reclameborden Technologie

Autobestickering

 

 

 

 

Bogus reclame kan worden bekend om zijn lage kosten, grotere drive en kwaliteit, met zijn indruk. In feite, het combineert het beste van twee werelden – een hoge kosten reclame met een hoge kwaliteit indruk!

Er zijn vele reclamebordformaten:

Banner flat-panel: Een driedimensionale banner die wordt geplaatst voor een rechthoekige ruimte met een vaste reclameboodschap. Het wordt geplaatst op een betonnen of houten frame dat ruimte biedt voor onderdelen van de boodschap.

51 x 31 inch: Een 4x3size banner: De meest voorkomende grootte voor reclame billboard. Een paneel van 3-dimensionale beelden wordt geplaatst op een vlak paneel van een 4×3 grootte ruimte. Dit is de meest betaalbare maar toch zeer effectieve ruimte voor reclamebillboard omdat het een grote visuele impact heeft en een langdurige indruk maakt. De banner wordt in een neerwaartse richting gestuurd, die kan worden gericht op elke richting gekozen door de adverteerder.

opstandsbanner: Een grote rechthoek die geplaatst wordt op een rechthoekige ruimte met een basis of basisplatform in de vorm van de banner en een aantal pilaren waarop de banner geplaatst kan worden. Hier bestaat het paneel uit een rechthoekige ruimte van grote afmetingen, net als het vorige type, maar met een verticale plaatsing van de advertentie in 4 kolommen (in plaats van 3 kolommen). De inhoud van de banner is dezelfde als die van het vorige type.

verzonken paneel: Een verzonken paneel is een zuil van advertenties die op een platform is geplaatst dat zich uitstrekt tot in de grond. De advertenties op het platform zijn in het midden met elkaar verbonden. De breedte van het paneel wordt gemeten in termen van de maximale hoeveelheid reclame die op het platform kan worden geplaatst in elk uitgestrekt gedeelte.

Draadframe: Dit is een groot reclamebord in een geautomatiseerde ruimte, die is voorzien van een reeks horizontale toegangspunten. Een zeer doeltreffende methode om de zichtbaarheid te vergroten wordt aangegeven door de “vouw”, dat wil zeggen het bovenste gedeelte van de ruimte waarop de banner daadwerkelijk wordt getoond; dit gedeelte van het billboard kan rechthoekig van vorm zijn of structureel hellend, aangezien het op zichzelf wordt teruggevouwen om de volledige lengte te onthullen.

Het is niet raadzaam om geïnteresseerd te zijn in reclame billboard technologie die uw advertentiekaart vergroot. Adverteerders maken meestal strikte regels met betrekking tot de grootte van hun advertenties en de advertentie kader. Aangezien de grootte van de beschikbare ruimtes afhankelijk is van de grootte van het aantal, kan men niet persoonlijk een geschatte schatting maken van hun grootte. In plaats daarvan moet men rekening houden met een bekende eigenschap van de specifieke vorm van het billboard, met inbegrip van hoe het zich kan uitstrekken.

Kortom, reclameborden die voor reclamedoeleinden worden gebruikt, worden beschouwd als reclamemiddelen met een grote verscheidenheid aan eisen en beperkingen.

lees meer: