Hoe weet u of u te maken heeft met een geloofwaardige?

Free Gratis stockfoto met aantal, afdruk, afdrukken Stock Photo

Hacken is in opkomst met technologie. Het gaat om mensen met verschillende motivaties: kits, gehackt, gephishing, versleten, verbaasd en baldadig. Velen van hen zijn ontevreden of echte hackers die illegaal technologie willen gebruiken voor hun eigen verdraaide agenda. Anderen zijn gewoon nieuwsgierig en willen graag weten hoe dingen werken. Hoe weet u of u te maken heeft met een geloofwaardig persoon of een hacker? Is het mogelijk om het karakter van iemand te kennen door alleen zijn e-mail te lezen? Het antwoord is ja. U moet echter weten waar u op moet letten om te bepalen of de e-mail die ze u hebben gestuurd inderdaad echt is.

Een deskundige of onderzoeker die bedreven is in digitaal forensisch (forensisch), een tak van de forensische wetenschap die zich richt op het gebruik van computers bij onderzoeken, kan een digitale analyse uitvoeren van de e-mail die u heeft ontvangen. Ze zullen verschillende softwaretools gebruiken, waaronder antivirusprogramma's, om ervoor te zorgen dat eventuele malware of code in de e-mail wordt verwijderd. Andere tools zullen de CRC (Counter Control Scan) analyseren, wat een gebruikelijke handtekening is van elke legitieme e-mail. De software zoekt ook naar eerdere berichten die door hetzelfde IP-adres zijn verzonden, om er zeker van te zijn dat er geen malware in de e-mail aanwezig is. Als de verdachte software malware detecteert, kunt u deze identificeren en verwijderen.

Als je met het verdachte personage te maken hebt, kun je de e-mail het beste doorsturen naar de Microsoft Vulnerability Exchange, of proberen deze naar de bron te traceren met behulp van een e-mailtracker zoals SpyHit. Als u ervoor kiest om dit te doen, scan dan eerst de e-mail om er zeker van te zijn dat er geen virussen in zitten. Virussen hebben de neiging zich via e-mail te verspreiden, dus als er een verdacht adres in de e-mail staat, neem dan direct contact op met de afzender.

Het is gemakkelijker om het e-mailadres van een spammer op te sporen met behulp van een e-mailtracker dan om handmatig ernaar te zoeken. Waarom? Laten we eerlijk zijn, anti-spamoplossingen zijn best goed. Ze zijn up-to-date, ze gebruiken slimme scanalgoritmen en ze updaten de Anti-spam-module voortdurend met nieuwe anti-spamgegevens. Tracks worden ook bewaard in aparte databasebestanden, dus wanneer u een referentie in een e-mail moet vinden, vindt u deze in een van deze databases.

Aan de andere kant kan een e-mailhacker een eenvoudige e-mail gebruiken die hij of zij verzendt, bijvoorbeeld een e-mail die Microsoft verdedigt tegen een negatieve beoordeling. Deze e-mail kan veel reacties opleveren en zodra deze is gepubliceerd, gebruikt de hacker alle reacties om het slachtoffer te helpen.

Geachte gewaardeerde klant,

U bent geselecteerd om deel te nemen aan onze snelle en gemakkelijke enquête met 8 vragen. In ruil daarvoor zullen we direct $ 8 op uw account bijschrijven – alleen voor uw tijd! Alle betrokkenen helpen ons beter te begrijpen hoe onze klanten zich voelen. Updates worden automatisch ingevoerd en u heeft toegang tot uw account via uw internetbrowser, waar u uw account kunt bijwerken en eventuele vragen kunt beantwoorden die ons kunnen helpen beter te begrijpen hoe onze klanten zich voelen. Bedankt voor uw deelname aan onze enquête. Alle antwoorden zijn vertrouwelijk en zullen niet met derden worden gedeeld. Wil je ons niet helpen onze dienstverlening te verbeteren? Klik hier om de enquête nu te beantwoorden. Deel je antwoorden met niemand.

Responses to this e-mail will be entered in a random number of seconds and then the results will be tallied and relayed to the reader of the article. So everyone can see how many people took part in the survey and how many chose "Yes" or "No".

Only those people who experienced a problem with their computer will be able to access the information and correct the problems.

What I suggest is avoiding cases like this in the first place. Scammers will just move on to another innocent person, and there will be another victim in the future. If you can't beat them, you can beat them yourself!

In het geval dat je een eBay- of PayPal-zwendel vindt, geef het dan niet gewoon op en betaal het bedrag dat ze willen. Zorg ervoor dat je de feedback van de verkoper bekijkt, maar vraag het ook aan vrienden die mogelijk dezelfde service hebben gebruikt en zijn opgelicht. stel een Google-alert in voor uw specifieke vragen en verkoper. Zodra u de goederen heeft ontvangen en ze zijn aangekomen, kunt u deze aan Google melden met behulp van de aangeboden tools. Dit zal helpen een einde te maken aan de zwendel.

Het is ook een goed idee om op te passen voor producten die te mooi lijken om waar te zijn. Zoals veel dingen op eBay, ontvangt een verkoper, zodra hij uw aankoop heeft ontvangen, mogelijk geen extra betalingen zolang u een goede reputatie bij de verkoper behoudt. Zet een Yahoo! Veilingaccount voor uw items en behandel het als een gewone veiling.