Hoe u meer serverbronnen kunt krijgen

Thuiskantoor, Persoon, Werk, Webdesign

we vinden het moeilijk en kostbaar om in Breda te concurreren.

Ik vind dat de meeste van mijn klanten een slechte uptime krijgen van hun servers, naar mijn mening.

We geven er de voorkeur aan dat ze bij ons hosten, omdat we ze een abonnement kunnen bieden en ze meer serverbronnen kunnen krijgen. Ook het vullen of uitbreiden van onze server, die voor hen kostbaar is, is voor ons minder duur.

– Ik weet zeker dat de Support desk u kosten in rekening brengt bij outskUpload (het bedrijf waar u momenteel werkt), waaraan we maandelijkse of jaarlijkse vergoedingen betalen; deze nieuwe supportdesk is veel goedkoper dan altijd en ondersteunt 24/7.

Ook krijgt u meestal professionals die uw problemen oplossen. De kans is groter dat u een expert wordt toegewezen. U zou antwoorden moeten kunnen krijgen op vragen over bijna alles: hosting- en domeinproblemen; technische of factureringsgerelateerde vragen. Maar het hangt af van wie u bent en welke relatie of interactie u wilt.

Je kunt de Supportdesk telefonisch bereiken met een ticket of via livechat.

– Hoe u ze kunt laten bellen, hangt af van uw relatie met hen en uw omstandigheden.

Meestal reageert het ondersteuningspersoneel van Hosting niet binnen 3 dagen, het ondersteuningspersoneel van het domein zal u meestal de volgende dag bereiken, soms zelfs in minder dan een moment.

– Online ondersteuning, bestaat uit chat, e-mail of telefoon. Biedt soms snellere ondersteuning.

– Met uw medewerkers wordt het hulpticket op het indexief correcte e-mailadres verzonden, dus uw kans op een fatsoenlijk antwoord over uw site, hosting of domein is groot.

– Met uw medewerkers worden hulptickets veel sneller verzonden.

– 3/4, 2/4 en 1/4 van uw personeel kan u helpen, 24/7 alsof er een junior, een expert, een groep medewerkers of een deel van uw personeel zelfs deel uitmaakt van dezelfde afdeling.

– Gebruikersinterface is het belangrijkste insecretary-type supportportals.

– U kunt de klanttevredenheid ontwikkelen door een uitstekende beheerder en manager te hebben.

– Kwaliteit van gegevens en informatie is een van die kenmerken die niet door veel andere bedrijven wordt ondersteund.