Hoe krijg ik een Web Designer

webdesigner

 

Uw Website laten maken door een webdesigner kan zeer duur zijn en veel tijd in beslag nemen. Er is veel ‘kip-of-valt-met-het’ in de relatie tussen klant en ontwerper. Ik denk dat het zeker een risico is, en een risico dat je niet moet nemen. Geloof me – ik heb me al eerder gebrand en ik ben een tuinman, geen webdesigner, want ik besteed geen tijd aan het maken van websites. Ik krijg klanten die me betalen voor een ontwerp dat de prullenbak in gaat en ik werk me te pletter om ze iets te verkopen wat ze niet willen. Websites zijn als menu’s in restaurants of coffeeshops – ze zijn een vorm van UX design dat gebruikers een goed gevoel geeft en hen laat weten dat je aan hen denkt.

Als u wilt dat uw website een verkoopinstrument voor u is, zult u misschien uw angst onder ogen moeten zien en een webdesigner in dienst moeten nemen. Echter, in de wereld van design is er zoveel software en kennis dat een website zetten een geweldige manier is om je spel te verpesten. Er zijn programmeurs die een paar dagen per keer aan een website zullen werken en niet meteen naar de top van de SERP’s kunnen schieten zoals andere ontwerpers. Er duiken steeds weer goede idee├źn op om je site ergens, minstens een paar keer per jaar, te plaatsen. Ze doen het met software en de kennis van de eigenschappen van een web. Meestal, op een bepaald moment, nemen deze programmeurs de beslissing dat je een herontwerp nodig hebt voor het computerplatform, enkele zeer complexe programmeerpatronen die je functionaliteit zullen verhogen, of je moet een programmeur betalen om het besturingssysteem voortdurend te ondersteunen. Je verliest een hoop geld, of je verliest een ontwerper en al je investeringen in de droom zijn weg. Ik heb klanten gehad die keer op keer bij me terugkwamen, nadat ik de tijd en de middelen had genomen om hun sites opnieuw te ontwerpen op basis van mijn ervaringen van hun markt en mijn salaris. Dit is een investering en de opbrengsten zijn de investering meer dan waard. Een originele ontwerper kan goedkoper zijn, maar ze hebben geen idee dat je alleen maar bespaart ze kopen u contant geld.

Uw site is een marketinginstrument en u moet hem bovenaan de SERP’s kunnen krijgen, vooral wanneer u op zoek bent naar meer leads. Voordat een succesvolle leadgeneratie of leadconversiecyclus in een bedrijf kan plaatsvinden, moeten de processen veel repetitieve taken uitvoeren – processen die niet kunnen worden geautomatiseerd of opnieuw kunnen worden aangepast zonder een herontwerp van de site.

Dat is het nou net. Neem de stappen. Kijk rond. Zoek de relevante webbronnen die je op weg kunnen helpen. Je kunt een hoop problemen krijgen voor het veranderen van je site design structuur, maar voer de gedachten uit en kom terug met een plan, een stel DOS operaties op elke website, en laat het aanpakken. Als je met een plan komt, zal het succesvol zijn en gemakkelijk voorspelbaar.

Lees meer:

Webshop laten maken

Website laten bouwen

Webdesign bureau

Webdesign

Webwinkel laten maken