Elektrisch Verwarmen

 

Elektrisch verwarmen Flevoland

Elektrisch 

Als u uw huis of bedrijf van warmte wilt voorzien, heeft u een draagbare airconditioning unit tot uw beschikking. Een nadeel is echter dat ze niet ideaal zijn voor woonhuizen. Dit komt omdat de meeste units meestal zijn opgesteld voor industrieel of ander tijdelijk gebruik, en ze kunnen niet voor langere tijd worden aangepast. Erger nog, de power unit heeft de neiging om omvangrijk te zijn en daarom nogal moeilijk op te bergen wanneer deze niet in gebruik is.

Een ander nadeel van draagbare airconditioners is dat ze niet ideaal zijn voor transport. De reden is dat de meeste van dergelijke eenheden nogal omvangrijk zijn en niet gemakkelijk kunnen worden verplaatst. Hoewel draagbare airconditioners verbazingwekkend productief zijn, zijn ze ook vrij duur in vergelijking met andere soorten units. Daarom kiezen veel appartementswoningen in plaats van voor zo'n systeem gewoon voor centrale verwarming. Omdat de warmte meestal wordt onttrokken aan de lucht in een woning, is centrale verwarming de best haalbare optie.

andere warmtepompen

Een andere haalbare optie voor woningen of kantoren is een systeem van warmtepompen die door de lucht in huis lopen. Zoals de naam al doet vermoeden, zet een warmtepomp Mass Controller warmte om in elektriciteit. Deze eenheden zijn revolutionair; ze geven heel weinig warmte af terwijl ze het huis opwarmen. Vanwege hun gebruiksgemak hebben ze een revolutie teweeggebracht in kantoren, maar ook in ziekenhuizen, scholen, hotels en andere grote gebouwen. Het zijn comités voor verwarming, persluchtsystemen die warme lucht naar commerciële of wooneenheden voeren.

Instant verwarmingssystemen

Instant-warmtesystemen bestaan ​​uit verschillende onderdelen: het warmtewisselingsmechanisme, het deel dat het water daadwerkelijk verwarmt, een omvormer om de elektrische energie om te zetten in thermische energie, een ventilator om de warme lucht uit de kamer te blazen en een warmteregelkast. Om een ​​keuken of een huis te verwarmen, opent u eenvoudig de ventilatieopening van de Instant heater, voegt u de juiste hoeveelheid warmte toe (meestal met behulp van draagbare kachels) en zet u de ventilator aan. Zo kan eventueel aanwezige warmte worden benut.

Enorme warmteverliezen in gebouwen

Om het warmteverlies van airconditioningsystemen in een gebouw te verminderen, gaat extra warmte verloren door het gebruik van airconditioners met aanvullende verwarmingsbronnen. In het verleden maakte het koelsysteem gebruik van airconditioningunits met secundaire warmtebronnen, die vervolgens werden gebruikt om de geconditioneerde lucht in het gebouw te verwarmen. Dit systeem is niet alleen onpraktisch vanwege de grote hoeveelheid warmte die wordt gegenereerd, maar kan ook gevaarlijk zijn vanwege mogelijke brandwonden doordat de heteluchtopeningen te dicht bij de meeste scheidingswanden in het gebouw zijn geplaatst.

Conventionele warmtebronnen zijn niet voldoende om een ​​gebouw te verwarmen. Een ander uiterste is het gebruik van olie-aangedreven kachels. Dit soort kachels genereert over het algemeen meer warmte dan nodig is, dus worden ze buiten de ruimte geplaatst die ze vervangen. Dit alternatief voorkomt thermische gebouwbehuizingen kunnen ook voldoende warmte leveren om de temperatuur in de behuizing op een veilig bedrijfsniveau te houden.